Feesten & Partijen

feesten & partijen aurora
Wie iets bijzonders te vieren heeft en op zoek is naar een locatie met mogelijkheden kiest voor de zaal van Café Aurora. Een verjaardag, familiefeest, jubileum of bijvoorbeeld 25 jarige bruiloft? Bij Café Aurora zijn wij u graag van dienst!

Dankzij onze ervaring kunnen wij iedere gelegenheid tot in de puntjes verzorgen, precies zoals u dat wenst. Een sfeervolle receptie, een spetterend feest of een uitgebreide koffietafel op onze zaal? Een ongedwongen diner in het eetcafé of misschien een barbecue op het terras. Of wat te denken van een een smaakvolle brunch tot aan een compleet kraamfeest, bij Café Aurora kan én mag het allemaal.
Wij staan voor service, kwaliteit en gastvrijheid, hier merkt u als gast het verschil.

feesten & partijen auroraDankzij het feit dat wij vanuit onze eigen keuken uw diner of buffet bereiden, kunnen wij uw culinaire wensen tot in de kleine puntjes van detail verzorgen. Thematische hapjes zoals bijvoorbeeld Spaanse tapa’s of misschien een bittergarnituur met blokjes belegen kaas? Tijdens een persoonlijk gesprek maken wij de mogelijkheden voor uw gelegenheid op maat.