Brand proeverij

Maak kennis met het unieke karakter van elk van de Brand bieren in ons Brand Proeflokaal. Bij ons herken je de ware Brand ambassadeurs: alle kasteleins zijn bij de brouwerij geweest, waar ze persoonlijk zijn meegenomen in de kunst van het brouwen. Brand Proeflokalen zijn stuk voor stuk ondernemingen die staan voor genieten, gastvrijheid en vakmanschap. U bent er van harte welkom voor een van de speciale bieren van Brand.

pilsenerBrand Pilsener

Gebrouwen met meer hoppilsener

Brand Premium Pilsener wordt gebrouwen met meer hop. Dat geeft onze pilsener zijn unieke, krachtige smaak. Het volledig volmout gebrouwen pils van Brand kenmerkt zich door de perfecte balans tussen hopbitterheid en hop-aroma. Dit komt doordat Brand twee keer in het brouwproces hop toevoegt aan het bier. Klik hier voor meer informatie over de producteigenschappen van Brand Pilsener

Brand Pilsener drink je natuurlijk het lekkerst uit een Brand pilsglas.

 

weizenBrand Weizen

Volmout tarwebierweizen

Brand Weizen is een Weizen uit Limburg volgens traditioneel Beiers recept. Gebrouwen met Saazerhop, zuiver mineraalwater en natuurlijk veel tarwe. Heerlijk fris met zachte afdronk. De producteigenschappen vind je hier.

Je drinkt Brand Weizen het beste uit een traditioneel Weizenglas.

 

Brand UpBrand Up

De krachtige oersmaak van pils met verrassend frisse afdronk.Brand Up

Een ode aan de oersmaak van pils. Dat is Brand Up, oftewel Urtyp Pilsener. De krachtige frisse smaak komt het dichtst bij het oorspronkelijke pilsrecept uit 1842. Speciaal voor UP brouwen we met Saazerhop uit Tsjechië. De producteigenschappen vind je hier.

Brand UP drink je het beste uit een UP-glas.

 

Brand SylvesterBrand Sylvester

Kruidig en smaakvol.Brand Sylvester

De zoetkruidige smaak maakt Brand Sylvester onweerstaanbaar tijdens de donkere wintermaanden. Exclusief geselecteerde mouten geven dit bier zijn rijke aroma en robijnrode kleur. De producteigenschappen vind je hier.

Je drinkt Brand Sylvester het beste uit een kelkglas.

 

Brand Zwaar BlondBrand Zwaar Blond

Krachtig en fruitig.Brand Sylvester

Brand Zwaar Blond is de winnaar van de Brand Bierbrouwwedstrijd 2013. Vijf verschillende hopsoorten geven dit bier zijn frisse en fruitige smaak. En het zware karakter is afkomstig van de combinatie van tarwemout, gerstemout en caramout. De producteigenschappen van Zwaar Blond vind je hier.

Brand Zwaar Blond drink je het beste uit een kelkglas.

 

Brand DubbelbockBrand Dubbelbock

Robuust van smaak.Brand Dubbelbock

Brand Dubbelbock dankt zijn rijke en robuuste smaak aan de dubbele rijping. De bijzondere blend van gebrande moutsoorten geeft Dubbelbock een prachtige, robijnrode kleur. Brand Dubbelbock is door zijn krachtige, moutige karakter een echt herfstbier. De producteigenschappen vind je hier.

De smaak van Brand Dubbelbock komt het beste tot zijn recht in een tulpglas.

 

Brand ImperatorBrand Imperator

Vol van smaak.Brand Imperator

Brand Imperator is het oudste speciaalbier van Nederland. De rijke smaak en kleur dankt Imperator aan een volle blend van gebrande moutsoorten. De producteigenschappen vind je hier.

De smaak van Brand Imperator komt het beste tot zijn recht in een tulpglas.

 

Brand IPABrand IPA

Krachtig & blond.Brand IPA
Brand India Pale Ale (7%) is het winnende bier van de Bierbrouwwedstrijd 2014. Het bier kenmerkt zich door een fruitig en citrusachtig karakter. Aromatisch hoppig met een zachte bitterheid.

De smaak van Brand IPA komt het beste tot zijn recht in een IPA glas.

 

Brand LentebockBrand Lentebock

Fruitig en fris.Brand Lentebock
Brand Lentebock is gebrouwen met een bijzondere blend van gebrande moutsoorten en vergist met een bovengist. Lentebock dankt zijn frisse smaak aan de Saazer hop. De producteigenschappen vind je hier.

De smaak van Brand Lentebock komt het beste tot zijn recht in een kelkglas.

 

Brand Oud BruinBrand Oud Bruin

Mildzoete klassieker.Brand Oud Bruin
Brand Oud Bruin is typisch Limburgs. Het heeft een milde, zoete smaak, waarin de bierbitterheid vrijwel wegvalt. Oud Bruin is het oudste bier van Brand en is het hele jaar verkrijgbaar. De producteigenschappen vind je hier.

Je drinkt Brand Oud Bruin het beste uit een fluitje.